Pawz se připojuje k oslavám profesionální péče o m

Pawz se připojuje k oslavám profesionální péče o m

Slavte s námi celosvětový Professional Pet Sitters Week (Týden profesionálních pečovatelů o domácí mazlíčky) v týdnu 6.-12. března 2016!

Tato mezinárodní akce se především snaží informovat majitele domácích zvířat o výhodách domácí péčé o jejich mazlíčky.

Professional Pet Sitters Week (PPSW) je organizován Pet Sitters International (PSI) od roku 1995. PSI je největším světovým vzdělávací sdružením pro profesionální pečovatele o domácí mazlíčky.

Jelikož je Pawz členem PSI, tento týden bude slavit tím, že darujeme 5% z částky, kterou během 6.-12.3 zaplatíte za služby Pawz na konto organizace Nadace na ochranu zvířat.

Or roku 1994 se členství PSI rozrostlo o 7,000 nezávislých profesionálních pečovatelů o domácí mazlíčky. Pawz je hrdým členem od roku 2012.

Pro majitele chlupáčů nabízí domácí hlídání jedinečnou alternativu k hotelům a školkám. Majitelé tak nemusí spoléhat na rodinu a sousedy, aby bylo o jejich nejmilovanější postaráno.
Profesionální péče zahrnuje řadu služeb od venčení po hlídání, péči o mazlíčky se speciálními potřebami a pet-taxi služby.

Chcete se dozvědět více o výhodách domácí péče o mazlíčky? Navštivte stránky Pawz na adrese www.pawz.cz. Pro více informací o PPSW a o tom, jak se můžete zúčastnit, navštivte PSI web, www.petsit.com.


Vaše názory, naše zodpovědnost…